perjantai 25. lokakuuta 2013

Elämää remontin keskellä...

Moi täältä remontin keskeltä! 

Elämä remontin keskellä on nyt kesätänyt viikon verran. Vanha keittiö on purettu ja viety pois. Olohuone ja keittiö on suojattu ja tila on muuttunut työmaaksi, sitä myöten muut huoneet ovat muuttuneet väliaikaisiksi varastoiksi ja tavararöykkiöitä on siellä täällä...  Ah, tätä remontin "ihanuutta" :) Tämäkin "leppoisa" vapaapäivä alkoi reippaasti, kun remonttimiehet tulivat töihin aamulla ennen kahdeksaa.
Keittiön puuttuminen tuo pienoisen tai oikeammin sanottuna aika suuren haasteen lapsiperheen elämään. Kekseliäisyyttä ja soveltamista tarvitaan ruokahuollon pyörittämiseen ilman keittiötä, mutta eiköhän tämä tässä mene, kun järjestelyt ovat vain väliaikaisia. Onneksi sentään jääkaappi on toiminnassa, sekä mikro toimii hyvin :) 

Kyllä tämä väliaikaisen kaaoksen, rakennuspölyn ja mikroruokailun kestää hyvin, jos lopputulos tulee olemaan jotain allaolevan kuvan kaltaista. Sain suunnittelijaltamme hienon valokuvaluonnoksen keittiösuunnitelmastamme, johon olen todella tyytyväinen! Tosin aikamoinen kontrasti vielä nykyhetkeen :) 

Mitä mieltä olette?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Hepsu, toivottavasti lopputulos on myös sitä!

   Poista
 2. Näyttää aivan täydelliseltä tuo suunnitelma! <3 Tsemppiä rempan keskelle! Kyllä se sitten palkitsee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös todella tyytyväinen suunnitelmaan, hiema tulee muutosta valaistukseen ja seinän väriin mitä kuvassa... Odotan innolla remontin valmistumista, mutta kyllä tämä kärsivällisyyttä vaattii, joten kiitti tsempistä <3

   Poista
 3. Näytää ihanalta ja raikkaalta. Tsemppiä rremppavaiheeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Tää remppavaihe on kyllä aika rasittavaa...

   Poista

Kiitos kommentistasi <3