tiistai 8. lokakuuta 2013

Skappel + Syksy

Nyt on kyllä syksy kauneimmillaan; puut loistavat värikkäinä ja taivas sinisenä. Tällaisesta syksystä nautin ihan suunnattomasti, varsinkin kun lämpötilatkin ovat olleet ihan reippaasti plussan puolella. Aivan valtavan kaunista joka puolella! Nyt onkin syytä nauttia näistä syksyn parhaimmista päivistä, koska nopeasti saa taas huomata, että puut ovat pudottaneet lehtensä ja lämpömittari on laskenut nollan tuntumaan.
Nyt vihdoinkin se on valmis! Ei olisi "ikuisuus projekti" skappel voinut parempan saumaan valmistua... Ilmat ovat juuri sopivat tuolle ihanalle neuleelle. Kannatti tosiaan aloittaa neulominen jo keväällä :)  Nyt kun ensimmäinen paita on valmis, tekisi jo mieli aloittaa uutta neulomaan.
Skappel kerkesi olla jo jonkin aikaa kappaleina pussissa, onneksi äitini tuli hätiin ja yhdisti kappaleet minulle paidaksi :) Saattasipa muuten vieläkin olla paita kappaleina ilman äitini apua...

Ohjeen paidan tekemiseen löysin alkujaan Kalastajan Vaimon blogista. Halusin kuitenkin neuloa itselleni hieman pienemmän koon, sillä alkuperäinen ohje on todella reilu. Pienempään malliin sovelsin Pikku pikku -blogista löytyvää ohjetta. Neuloin paidan puikoilla nro 7 ja lankana käytin tuplalankaa: Novitan Rosea sekä Novitan Bambua.

Kaunista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3