torstai 31. lokakuuta 2013

Palmikoita...

Tässä postauksessa ei ole kyse hiuspalmikoista, vaikka ihanat lettikampaukset niin muodikkaita ovatkin, kyse on kodintekstiileistä :) 
Kävin pitkästä aikaa Kodin Ykkösellä ja ihastuin minäkin hieman Annon tekstiilivalikoimaan, Palmikoihin. Paljon blogeissakin esillä ollut Anno ei ole minuun vielä suurta vaikutusta tehnyt, mutta Palmikko-tekstiilit ovat kyllä ihania...
Tykkään sisustuksessa tällä hetkellä "pehmeydestä" ja murretuista, hempeistä sävyistä. Neulottuja tyynyjä (19,90 €/kpl) oli Annon valikoimassa hempeänä vaaleanroosana sekä muodikkaan keltaisena curryn sävynä. Selvää onkin, että näistä kahdesta saatavilla olevasta väristä liputan vaaleanroosan puolesta! Neulotut tekstiilit ovat juuri sitä pehmeyttä, jota kaipaan sisustukseen erityisesti näin talven kynnyksellä!


 Palmikko villamattoja oli kahdessa koossa 60x90cm (39,90 €) sekä 140x200cm (249 €). Varsinkin ylemmän kuvan harmaa villamatto on niin ihana, että sen voisin mieluusti kotiuttaa, harmi vaan, kun koko ei riitä olohuoneeseen. Neulotun näköinen pinta tekee matosta modernisti kodikkaan ja pehmeän oloisen. (Kertun ihanan blogin nimeä lainatakseni :))

Iskeekö palmikot sinuun, vai ovatko mummojen juttu?


Kuvat: Kodin1

6 kommenttia:

 1. Palmikot iskee, ne on ihania :)

  VastaaPoista
 2. Palmikot ovat ihania. Minulla on myös pari tyynyä ja torkkupeitto palmikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä neuloin palmikkotyynypäälliset viime kevättalvella, ne odottelee vielä kaapissa lumien tuloa :) Torkkupeitto olis kyllä kiva, mut taitaa olla hieman liian suuri töinen minulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3