keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Takki...

Nopeaan vaihtuvat säät näin syksyllä, tänään ei ole ollut tietoakaan syksyn kauneimmasta päivästä, kuten eilen. Minulla onkin ollut hakusessa takki, joka soveltuisi tähän Suomen vaihtelevaan ilmastoon, niin syksyllä kuin, kesän viileimpinäkin päivinä. Tänään sille olisi totisesti ollut käyttöä! 
Vaatimuslista takin suhteen on pitkä; takki saisi olla hyvä ominaisuuksiltaan, mielellään veden- ja tuulenpitävä. Lisäominaisuuksina toivoisin hyvää ulkonäköä, siistiä olemusta ja hyvää istuvuutta olemalla kuitenkin mukavan rento. Takki ei saisi olla liian sporttinen, ei liian pitkä, eikä lyhyt, ei myöskään liian paksu. Väri, ei mielellään musta, ehkä navysininen tai jokin murrettu sävy... 

Juu, vaatimuslista on pitkä... Enkä sopivaan yksilöön ole vielä törmännytkään. Varmasti ensi keväänä on taas parempi mahdollisuus löytää näitä ominaisuuksia omaava takki. Tällä hetkellä kaupat tuntuvat olevan jo täynnä talven mallistoja. Olin valmistautunut sijoittamaan hyvään yksilöön sen löytyessä, mutta haaveeksi taisi jäädä tällä erää. 
Takkiostoksia on kuitenkin tehty ja hieman yllättäenkin :) Sijoitinkin takkirahani aivan toisenlaiseen yksilöön, mitä etsinnässä oli. Hupsis! Aivan ihana villakangastakki tupsahti eteeni vähän kuin "Manulle illallinen", jos näin nyt voisi sanoa. Ystäväni oli tilannut itselleen takin, joka ei hänelle ollutkaan hyvä... Minä kokeilin päälleni palautukseen lähdössä ollutta takkia, ja tsadaa, se olikin minulle kuin tehty :) Tosin, täysin erilainen mitä olin etsinyt...
Liu Jo:n vaalea villakangastakki varustettuna kauniilla yksityiskohdilla, oli niin vastustamattoman ihana, että kiikutin sen samoin tein kotia parempaan sovitukseen ja sille tielle se sitten jäikin :) Muutama "puolustuksen" sana hankinnalle, eihän minulla ole hyvää villakangastakkiakaan, varsinkaan näin ihanan väristä ja hyvin istuvaa :) Harvoin sitä kohdalle osuu täydellisesti istuva takki ja vielä ilman etsimistä... Uskonkin tämän hankinnan olevan monivuotinen ilo. Hyvä maku minun ystävällä :)

11 kommenttia:

 1. Kauniin takin löysit :) Ehkä se sade/syyssään takki vielä putkahtaa jostain... Laadukas villakangastakki on aina hyvä hankinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään tuosta takista ihan älyttömästi. Juu, näin mä sitä hankintaa itsellenikin perustelin :) Toivotaan, että löytyis se sädesääntakki myös, kohta tosin saa kaivaa jo untsikan esiin...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mä katsoin just vaaleaa itse mutta ei sopinut mun kasvojen väriin, siis mun omasta mielestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, joku sävy voi tehä just ton, että vie värit kasvoilta... Se sun uus sininen on kyllä nätti kans!

   Poista
  2. Sininen kävi myyjän mukaan kanssa paremmin mulle. :) Mutta noi kuvien laatu on yhtä sontaa mitä mulla on, mutta ihan kiva oikeesti luonnossa. Mutta toi sun noilla napeilla ja yksityiskohdilla on jättekiva!

   Poista
  3. Kiitti Henna, mä tykkään myös noista kultaisista napeista:)

   Poista
 4. Aivan ihana takki. Pähkäilin juuri samaa asiaa tänään blogissani. Villakangastakki pitäisi hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taitaa olla takkiasiat nyt aikas akuutteja :) Toivottavasti löytyy takki, sopivan löytäminen ei todellakaan ole aina niitä helpoimpia juttuja...

   Poista
 5. Ihanan takin sait! Mua harmittaa kun itelle ei löydy istuvaa mistään.. Tänää piti yks tilata Stokkalta mut ylläri et loppu alle minuutissa :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tykkään tosi paljon :) Mulla meni myös yks juttu ihan ohi Stockalta, meni kans saman tien... Toivottavasti löytyy hyvä!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3