torstai 27. kesäkuuta 2013

Pari löytöä alesta

Mitäs sieltä Toryn laatikosta sitten löytyikään? 
No, minun ensimmäiset Tory Burchin ballerinathan ne :)
 Tuuri kävi, että klikkailin itseni Net-A-Porterin aleen ihan sattumalta. Nudet kiiltonahkaiset Chelsea ballerinat olivat -50% alessa, niin eihän sitä tilaisuutta voinut ohittaa. 
Tiesin kuitenkin ottavani pienen riskin, koska viime kesänä kokeilin Tampereen Cottonilla Revoja, ja ne olivat jalkaani liian kapeaa mallia. Net-a-Porterin toimitus olikin yllättävän nopea, ja pääsinkin jo testaamaan uusia kenkiä. Onnekseni kokovalinta osui oikeaan :) Nämäkin ovat melko kapeat lestiltään, mutta onneksi materiaali on pehmeää ja antaa hyvin periksi. Kyllä ne onkin nätit!
 Kulta-beige rannekoru löytyi Vero Modan alesta muutamalla eurolla. Korun värit ovat niin minua, joten se tarttui matkaan ensi näkemältä. Passaa muuten aika kivasti uusien kenkien kanssa :)  

10 kommenttia:

 1. Ihan on sun näköiset ja väriset ;) Onnea uusille kengille! Kyll nyt kelpaa..;)

  VastaaPoista
 2. Vau mitkä löydöt! Tosi ihanat ballerinat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä löytö nää baltsut, tänään testattu myös käytännössä ja toimii :)

   Poista
 3. Herkkukengät! Ainahan sitä vähän jänskättää, kun tilaa netin kautta, että miten koko sopii. Hyvä että onnisti hinnankin puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja palautuskäytännötkin voi olla hieman hankalampia ulkomailta tilattaessa... Nyt onnisti :)

   Poista
 4. Ihanat!! itselläni on kiiltomusta TB Carolinet ja ne ovat liian pienet pulleroiseen jalkaani koko 7,5, aina kun tilaa kenkiä niin pieni riski on olemassa, tykkään noista roikkuvista logoista, omani on Shopbopista

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3