tiistai 11. kesäkuuta 2013

Turkin matkasta...

Turkin reissusta onkin vierähtänyt jo kuukausi... Ajattelin jakaa teille muutaman kuvan meidän hienosti onnistuneesta reissusta. 
Matkan varasimme NAZARILTA, jonka toimintaan olimme tyytyväisiä. Iso plussa matkalle lähdettäessä oli se, että matkaan päästiin lähtemään meidän lähimmältä lentokentältä. Se säästi meiltä paljon aikaa, vaivaa, hermoja ja rahaa. 
Loma oli todellista LOMAA isolla ällällä :) All Inclusiven ansiosta, ei tarvinnut huolehtia perheen syömisistä eikä juomisista. Kaikki asiat oli otettu hyvin huomioon. Lapsille riitti tekemistä ja toimintaa uimisenkin lisäksi.
Hotellimme oli Pegasos World. Jos pelkkä "löhöloma" ei kiinnosta, niin tässä hotellissa riitti aktiviteetteja moneen lähtöön; oli kuntosali, tenniskenttiä, koriskenttä, jalkapallokenttä, jousiammuntaa, ohjattuja jumppia, joogaa, venyttelyä, vesiurheilua, keilarata, napatanssia, vesijumppaa, pöytätennistä... Siitä sitten vain valitsemaan mitä haluaa harrastaa...
Iso hotellialue oli siististi hoidettu ja kaikkialla oli kaunista. Asiakkaiden viihtyvyyteen oli todella panostettu. Baareja ja ravintoloita oli useita ja palvelut ulottuivat myös uima-altaille ja rannalle, joten nälästä eikä janosta tarvinnut tosiaankaan kärsiä.
Tämä jäätelökioski oli varsinkin lasten suosiossa. Kioskista sai hakea jäätelöä koko päivän ajan... Taisin muutaman jätski itsekin syödä :)
 Lisäksi hotellin palveluihin kuuluu Wellness-keskus ylellisine tiloineen.
Itsekin pääsin hemmoteltavaksi hamamiin ja hierontaan. 
Hotellista löytyi myös paljon muita palveluita; korumyymälä, vaatekauppoja matkamuistomyymälöitä, kampaamo, pieni kauppa... 
 Hotelli sijatsi Sidessä. Siden vanhaan kaupunkiin pääsi näppärästi taksilla (10€ suunta) tai linja-autolla (1€ suunta). Siellä oli putiikkeja ja ravintoloita sekä antiikin ajan mahtavia raunioita.
En ihmettelisi, vaikka vielä kolmannenkin kerran matkustaisimme Turkkiin, sillä nautimme lomastamme todella paljon koko perhe. Toki maailmassa on niin paljon paikkoja, joissa haluaisin käydä....  
Muutamia etuja, joita Turkkiin matkustamisessa on: lentomatka vain n. 4h,  eikä aikaeroa ole, nämä ovat minusta isoja etuja pienten lasten kanssa matkustaessa. Lisäksi vielä muutama hyvä pointti; valuuttana käy euro, ystävälliset ihmiset ja erityisesti lapsiystävälliset ihmiset sekä tietysti aurinko...

8 kommenttia:

 1. Todella houkuttelevia kuvia. Turkki on jostain syystä jäänyt meiltä käymättä. Kuulin, että siellä on hyvä taso hotelleissa ja siistiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli Turkkia kohtaan joitakin ennakkoluuloja, mutta molemmat lomat ovat olleet todella onnistuneita. Nuo Nazarin paketit on kyllä hyviä, voin suositella lämpimästi, jos helppoa lomaa kaipaa!

   Poista
 2. Oi mitä kuvia, tässähän iskee ihan matkakuume! Olen vain käväissyt Turkissa päiväretkellä, mutta tosiaan sieltä löytyy varmasti paikkoja moneen makuun.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiva kuulla! Kannattaa antaa Turkille mahdollisuus, tosin muista paikoista en osaa sanoa, kuin noista kahdesta missä olemme käyneet.

   Poista
 3. Lapsien ollessa pienempiä meillä matkustimme monet kerrat Turkkiin. Varma kohde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkki on kyllä varma kohde lapsiperheelle, lyhyt lento eikä aikaeroa... Harmiksi siellä tuntuu nyt vaan olevan hieman levotonta joissain osin maata.

   Poista
 4. Aijai miten ihania lomakuvia!! Tämmöisellä jatkuvassa matkakuumeessa olevalla lämpö vaan nousee kun saa ihailla upeita matkakuvia. Kauniisti olet saanut tunnelman vangittua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna kommentista! Minulla on täysin sama diagnoosi, matkakuume. Tuntuu, että se tauti ei parane ihan helpolla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3