keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hyvää hellepäivää!

Nyt helle hellii meitä ihanasti <3 
Huoletta voi rannalla käydä useampaan otteeseen päivän aikana ja näin meillä tapahtuukin... Varsinkin koululainen on todella innokas uimari ja rannan lähellä kun asumme, on järveen helppo käydä pulahtamassa pikaisestikin
Näinä kesän kuumimpina päivinä suojaan kasvoni kunnon suojakertoimilla.  Kasvoilla ja kaulan alueella käytän Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia, jossa suojakerroin on 50. Tavallisesti BB-voiteen suoja riittää.
Itse tykkäsin nuorempana palvoa aurinkoa paljonkin... Nyttemmin, kun tiedostan auringon haittavaikutukset paremmin sekä sen ihoa vanhentavan vaikutuksen, mielummin suojaudun siltä, enkä enää niin sanotusti "ota aurinkoa". Rusketus mikä luonnostaan tarttuu, riittää minulle. 
 Kävin heti maanantaina Juhannuksen jälkeen penkomassa Vero Modan Presalessa. Sieltä löytyikin muutama kiva paita ja koru. Kuvassa päälläni oleva "reikä"paita löytyi vajaan 10€ hintaan ja se osoittautuikin oikein hyväksi ostoksesi ja pääsi heti käyttöön.

Hieman aleostoksia teinkin jo viime viikolla suoraan netissä. Muutama tosi kiva juttu päätyi ostoskorin kautta kotiin... 

2 kommenttia:

  1. Oooi, oletko saanut napattua Toryt alennusmyynneistä? Ihanaa, Toryt ovat meinaan mitä parhaimmat ballerinat jalassa. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla kävi ilmeisesti hyvä tuuri? Ekat Toryt tuli nyt hankittua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3