perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Heippa hei! Meidän perhe suuntaa tänään maalle viettämään viikonloppua ja juhlistamaan itsenäistä Suomea. Ihanaa katkaista kiireinen arki täysin ja heittää vapaalle, nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta sekä olla vaan, tekemättä mitään sen kummempaa. 

Täällä blogin puolella onkin viime aikoina ollut hieman hiljaista... Elämän tilanne on tällä hetkellä sen verran hektinen, ettei aikaa riitä kaikkeen mihin haluaisi. Kalenteria kun vilkaisee näyttää siltä, että sama vauhti jatkuu vielä tovin.

 Varmaan olette ihmetelleet, että missä viipyy kuvat meidän uudesta keittiöstä. Tulossa on, kunhan vain saisi napattua kuvat valosan aikaan. Vielä hieman tavarat etsivät uusia paikkojaan, mutta eiköhän ne kipot ja kupit jossain vaiheessa oikean paikkansa löydä. Remontin aikataulu venyi aikalailla ja muutama mutkakin oli matkassa mukana, mutta nyt ollaan voiton puolella ja voi huokaista helpotuksesta. 
Laitanpa tänne vielä uudestaan kuvan näistä ihanista hyasinteistä ja valoilmiöstä :) Näissä kukissa on kyllä voimakas tuoksu, mutta niin jouluinen.

Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa itsenäisyyspäivää sinullekin ja rentoutukaahan nyt oikein kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oli kyllä rentouttava viikonloppu, ihanaa :) Nyt uudella tarmolla uuteen viikkoon...

   Poista
 2. Ihanaa itsenäisyyspäivää sinnekkin koko perheelle. Täällä kanssa vimmattu kiire ja blogi jutut vähemmällä. Flunssakin vielä eksyi meille kylään.
  Ihanaa joulun odotusta - keittiökuvia jaksetaan kyllä odottaa :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! Höh.. ikäviä nuo flunssat kun tulee. Juu kiire on täällä myös kovin tuttu tunne. Ihanaa joulun odotusta myös sinulle ja teidän perheelle!

   Poista
 3. Ihanaa ja rauhallista Itsenäisyyspäivää teille <3 Soitellaan joku päivä vähän paremmalla ajalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, kiitti! Mukavasti pyörähti viikonloppu :) Hyvää viikon alkua sinne ja soitellaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3