perjantai 13. joulukuuta 2013

Vanhassa Pappilassa

Viime viikonvaihde vietettiin perheen ja lähimpien sukulaisten kanssa vanhassa Pappilasssa. Pappila on tunnelmallinen vanha rakennus maaseudun rauhassa. Suuret huoneet, korkea katto sekä kakluunit huoneissa huokuivat vanhanajan tunnelmaa. Rakennuksen historiasta muistuttaa kolme sisäänkäyntiä, jotka ovat olleet käytössä, kun rakennus on oikeasti ollut Pappila.

 Viikonlopun teemana oli yhdessä oleminen, rentoilu sekä hyvä ruoka. Ruokaa oli varattu isolle porukalle enemmän kuin tarpeeksi, eikä nälkä päässyt missään vaiheessa yllättämään. Itsenäisyyspäivänä söimme perinteisen jouluaterian laatikoineen ja kinkkuineen. Tietysti myös glögi, juustot, suklaa ja muut jouluiset herkut kuuluivat meidän viikonloppuun.  
 Onneksi tuli otettua puikot mukaan, kun oli hyvää aikaa neuloa. Kohta onkin yksi projekti taas valmis. Mukaan oli pakattu myös askartelutarvikkeita; loistava ajankohta askarrella joulukortteja :) Siinä tuli monen näköistä tuotosta, kun porukalla tehtiin, samalla jaettin hyviä ideoita korttien tekemiseen. Tänä vuonna minäkin olin ajoissa korttien kanssa, jes!
 Nämä perheen ja suvun yhteiset hetket ovat nykyään niin harvassa, joten siinä mielessä ainutlaatuinen viikonloppu. Ihanaa, rauhallista ja kiiretöntä tekemistä ja ennen kaikkea joulufiilis, nuo kolme päivää olivat mahtava katkos arkeen ennen joulua!

Nyt suuntaan katseen jo uuteen viikonloppuun ja uusiin kujeisiin :)
Toivotankin teille oikein mukavaa ja rauhallista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ja tunnelmallinen paikka, paljon tilaa ja rauhaa!

   Poista
 2. Onpa ihanan näköistä ja tunnelmallista <3 Soitellaan vähän joulujutuista tässä viikonloppuna tai vaikka tänään? :) Olen ollut melkein kokoviikon kotona toipumassa flunssasta...

  Meillä oli kanssa itsenäisyyspäivänä kiva Jennin keikka Logomossa, ja Viivi vietti laatuaikaa mummon kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Harmillisia nuo flunssat, kun iskee... Soitellaan ehdottomasti joulun kuvioista! Onpa teillä ollut kiva itsenäisyyspäivä, siis koko perheellä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen paikka :)
  Mukavaa Lucian päivää Miia

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, samoin sinne! Tuolla oli kyllä tunnelmaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3