maanantai 27. toukokuuta 2013

Ajankohtaista....

Ajankohtaista, täällä, tänään!

Piha, pensaat, pionit....
Lapiointia, kärräystä, tasoitusta, möyhennystä, haravointia... Kuulostaa ihan meidän viikonlopulta.  Saimme viikonloppuna urakoitua pihalaajennuksen valmiiksi. Aikamoinen homma siinä olikin, mutta onneksi saimme apua vanhemmiltani, he olivatkin koko eilisen päivän meitä auttamassa. 
Iso kiitos siitä!!!! 
Pensaat on istutettu, nurmikon siemenet kylvetty ja pionit istutettu. Nyt tarvitaan paljon kastelua, jotta omakin piha alkaisi vihertämään. Joten nyt saisi minun puolestani vaikka vähän sadella... 
Meillä on terassin edessä istutusalue, johon halusin istuttaa jotain näyttäviä, monivuotisia ja vieläpä helppohoitoisia kukkia. Pioni on mielestäni erittäin kaunis kukka ja sopii tuohon kohtaan mainiosti, tosin vielä menee vuosia, että pionit valtaavat alaa ja tekevät näyttäviä kukintoja... (toivottavasti näin myös käy )

Raitaa...
Aamulla tyttäreni toi minulle iloisena paketin; viikatun paidan ympärille oli sidottu hienosti lahjapaperinaru... Ihmettelin hetken, että mikäs tämä oikein onkaan, kunnes tajusin, että tämähän on minun paitani... Paita on kulkeutunut tyttäreni kaappiin, joten olen sen olemassa olon sittemmin unohtanut kokonaan

 Raikas raita tuntuukin olevan tämän kevään ja kesä hitti, joten "paitapaketti" tuli juuri oikeaan aikaan ja siitä tulikin minun tämän päiväinen asuni :)
Paita // Forever21
 Raitaa on tulossa minulle myös seuraavassa Hennesin tilauksessa. Muutaman blogin innoittamana tilasin itselleni "seilori" henkisen neulemekon, (tosin lasten osastolta) 10€ hintaan, joten suuresta investoinnista ei todellakaan ole kyse :)  Mekko löytyy täältä.
Kuva: H&M

Käsityöt...
Viikonloppuna tyttäreni sai uuden maton huoneeseensa. Matto on mummin virkkaama. Tästä voisi vaikka itsekin innostua :)
Itselläni on taas puikoilla yksi projekti meneillään :) Tuntuu, että näitä projekteja riittää enemmän kuin tarpeeksi...  Kivaahan se vaan on, kun on tekemistä!

Leppoisaa alkanutta viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Pionit on tosi ihania :) Onnea uudistetulle pihalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula <3 Toivotaan, että meidänkin pioneista tulisi vielä ihania...

   Poista
 2. Meilläkin on tuollaisia valkoisia mattoja, jotka meidän mummu on virkannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo virkattu matto on kyllä kiva ja pehmeä, tekisi mieli itsekkin opetella tuo homma.

   Poista
 3. Ihana matto! Enpä hoksannut katsoa livenä, mäkin haluun..;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3