sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Juhlintaa + Asu

Viikonloppu on taas kohta ohi, kyllä on näille muutamalle päivällekin kerennyt siunaantua jos jonkinlaista ohjelmaa... Eilinen päivä pyörähti leipoessa ja pihatalkoissa, tämän päivän ohjelmaan on kuulunut mm. juhlintaa ja mikäs sen mukavampaa :)  Mummoni täytti 80 vuotta ja siinä jos missä onkin iso syy juhlia! 
Kahvipöydässä oli herkkuja yllin kyllin ja kesän ensimmäinen mansikkakakkukin tuli maistettua. Itse autoin juhlavalmisteluissa leipomalla  kahvipöytään oman suosikkini MANGOJUUSTOKAKUN. Kyllä on taas herkuteltu enemmän kuin tarpeeksi...

Juhla-asuna minulla oli H&M:n mekko, jonka seuraksi yhdistin mustan Lindexin statement-korun sekä mustaa kiiltävää pintaa kenkien ja laukun muodossa.  

 Asu
Mekko - H&M
Kengät - H&M
Koru - Lindex
Laukku - 2nd hand
Kello - MK                

Tuo Lindexin statement on kyllä hyvin toimiva asuste. Koru on näyttävä ja sen pituutta on helppo säätää asuun sopivaksi pitkän nauhan ansiosta. Jos tykkäät korusta, niin käy ihmeessä osallistumassa arvontaan kommentoimalla edellistä Paluu arkeen+ Arvonta postausta, niin samanlainen koru voi olla pian sinun :)

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3