keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Valmistautumista matkaan...

Nyt alkaa olla matkalaukut pakattuina lomaa varten, enää pientä hienosäätöä ja tsekkaus, että kaikki tarvittava on mukana... 

Itse valmistauduin tulevaan lomaan, myös siten, että tein perusteellisen kuorinnan iholleni muutama päivä sitten saunan yhteydessä.

Viime Turkin reissulla uskaltauduin hamamiin, jossa iho kuorittiin turkkilaisessa saunassa kuorintakintaalla ja lopuksi valtavasti vaahtoa päälle ja hieronta. Sitä muistellen, tein itselleni kotitekoisen hamamin :) Ja kyllä kannatti, iho oli kuorinnan jälkeen tosi pehmeä. 
 Kuva: destination360.com
 Kuorin ihoni saunassa kauttaaltaan, Turkista ostetulla kintaalla. Ensin kunnon löylyt, että iho lämpiää kunnolla (muista juomatauko:)). Tietysti mikä tahansa kuorintakinnas käy. Tämä tapa kuoria iho, on kyllä erittäin paljon tehokkaampi, kuin perinteiset kuorintasaippuat. Kuorinnan jälkeen pesin ihoni hyvin vaahtoavalla saippualla ja lopuksi tietysti kosteusvoide. Lopputulos oli aivan kuin uusi iho :) Pitäisi muistaa hemmotella itseä vähän useammin!
Tällä hetkellä itselläni on käytössä Oriflamen tuotteita. Oma suosikkini on Milk & Honey sarjan kosteusvoide. Erittäin hyvä tuote ihon kuorintaan on myös Premierin kuolleenmerensuola.

Mukavaa loppuviikkoa ja tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tuo Oriflamen Milk&Honey on myös oma suosikkini :)
    Mukavaa matkaa!

    VastaaPoista
  2. Siinä on niin ihana tuoksu... Kohta matkaan 😊 kiitos vain!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3