torstai 23. tammikuuta 2014

Chilewich

 Muistatte varmaan tämän postauksen, jossa kerroin saaneeni idean uudesta matosta keittiöön. Idea oli Chilewich! Törmäsin Stockmannilla Chilewichin mattoihin, ja ne miellyttivät minua erilaisuudellaan. 
Matot on punottu vinyylistä, joka on helposti puhdistettava materiaali. Mattojen väritys on mielestäni myös mielenkiintoinen, maanläheisiä sävyjä ja metallin hohtoa. Ennen kaikkea minua kiinnostaa näissä matoissa lupaus helppohoitoisuudesta, se olisi keittiön matossa todella loistava ominaisuus.  Onko sinulla kokemusta Chilewichin matoista? Mielelläni kuulusin käyttökokemuksia, että ovatko hintansa väärttejä.
Chilewichin valikoimasta löytyy myös joukko erilaisia tabletteja keittiön pöydälle, jotka soveltuvat myöskin ulkokäyttöön meteriaalin ansiosta. Ne ovat valmistettu muovista ja ovat helppohoitosia. Se jos mikä sopisi meille, lapsiperheelle, oikein hyvin. Keittiön lattia sekä pöytä tuntuvat olevan vailla puhdistusta useamman kerran päivässä, joten helppohoitoiset tuotteet olisivat omiaan. Isona plussana näissä muovituotteissa on ulkonäkö, joka miellyttää minua...Olisiko sinulla jakaa käyttökokemuksia Chilewichin tuotteista, kiinnostaisi kovasti kuulla?

Kuvat kollaaseihin on lainattu Stockmannilta.

6 kommenttia:

 1. Kiinnostava tuote. Tämä puhdistaminen on ikuisuusasia meidän keittiössä. Kiva, että on muitakin vaihtoehtoja kuin perinteiset raidalliset muovimatot :)

  VastaaPoista
 2. Totta! Nämä tuotteet olivat hieman erilaisia ja kiinnitti minun huomioni, ominaisuudetkin näyttäisi olevan kohdallaan :)

  VastaaPoista
 3. En osaa yhtään sanoa. Itselläni ei löydy vielä yhtään chilewichin tuotetta mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla noita upeita pöytätabletteja. Itselläni myös ikuinen ongelma keittiön maton helppohoitoisuus. Uusi matto on ostoslistalla ja väri mahdollisimman valkoinen. Pappelinan matto olisi ihan unelma mutta en ole valmis sijoittamaan mattoon yli 500 e! Hauskaa viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on samanlaisia haaveita, nimittäin tuo Pappelina olisi oikein tervetullut myös meille, olen ajatellut sitä keittiönpöydän alle... Tuntuu, että keittiössä matto on aina likainen ja nyt kun ei ole siellä ei ole mattoa, niin sitten on lattia :)

   Mukavaa viikkoa myös sinulle Fanni, kiva kun jätit kommentin :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä! :)
  Voi mekin tarttettais uusi matto keittiöön.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3