lauantai 4. tammikuuta 2014

"Ulkomailla" Helsingissä

Testattu on! Testattu on siis Helsingin uutuudet, ne paljon puhutut ja vasta-avatut Burger King sekä Starbucks. Onhan nämä tullut testattua jo monet kerrat ulkomailla, mutta on se vaan kiva, kun nämäkin ketjut vihdoin rantautuivat tänne koto Suomeen. Tänään teimme visiitin Helsinkiin, joten siinähän sitä sitten samalla jonotettiin näihinkin... Joo, kyllä vain, jonotettiin hampurilaista ja kahvia, eikä kyseessä ollut ihan tavallinen kahvilan jono, vaan ulos asti kiemurteleva pitkä jono... ei kyllä mitään järkeä!
Kieltämättä hetkittäin tuli olo, että olisi ollut ulkomailla, siinä kun istuskelimme kahvilassa ja seurailimme ihmisvilinää kahvikupposen äärellä. Ilmeisesti kansainvälinen tunnelma, kahvin tuoksu, sekä Starbucksin omaleimainen palvelu sai aikaan sen fiiliksen.
Onneksi ei tullut tehtyä sen suurempia uuden vuoden lupauksia ainakaan terveellisemmän ruokavalion suhteen, koska tämän aterian myötä se lupaus olisi ollut mennyttä saman tien.... 
Aika kiva yksityiskohta oli muuten Burger Kingin sisustuksessa; yhdellä seinällä oli  käsinkirjoitettu vanha resepti tapettina.
 Kaupungilla ja kaupoilla olikin paljon ihmisiä liikkeellä (ale) shoppailemassa.  Muutamassa liikkeessä kävimmekin mekin, mutta mitään sen kummempaa ei alesta tarttunut mukaan. Muutaman pienen sisustusjutun löysin Stockmannilta sekä saimme idean uudesta matosta keittiöön, joten ihan hukkaan ei reissu mennyt (palaan näihin myöhemmin).  Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

8 kommenttia:

  1. Ensikerralla kun tulet tänne olisi mukavaa nähdä!
    Mukavaa sunnuntaita

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Sanna :) Harmi kun en nyt tajunnut tuota asiaa, tuli niin nopeasti tämä reissu... Pitää pitää mielessä seuraavaa kertaa ajatellen. Mukavaa sunnuntai iltaa sinne myös!

      Poista
  2. Ihana kun pääsette käymään - olisin voinut hypätä tosiaan kyytiin. Tosi iso kiitos kahvista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois ollut kyllä kiva jos olisitkin ollut mukana :) Eiköhän lähetä joskus käymään! Hyvä kun maistui ;)

      Poista
    2. Ehdottomasti lähdetään käymään yhdessä joku kerta ;))

      Poista
    3. Henna, tää toteutetaan aivan varmasti!

      Poista
  3. Burger King pitäisi päästä testaamaan mahdollisimman pian. Siitä on mukavia muistoja ulkomailta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, eiköhän se jonokin jossain vaiheessa siellä pienene :) Oli se vaan ihan älytöntä siellä ulkona jonottaa... Onneksi se meni suht nopeasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3