keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014

Vuosi on vaihtunut uudeksi, se vaihtui meillä todella rennosti perheen parissa. Uuden vuoden myötä saamme vastaan ottaa myös uudet haasteet ja uudet kujeet... Minulla vuosi alkaa vauhdikkaasti ja uusia haasteita onkin tiedossa työrintamalla. Sitten kohta puolin voikin jo alkaa etsiskelemään matkalaukkuja varastosta, kun Dubain matka lähestyy...
Meidän joulunaika sujui leppoisasti! Minulle tänä jouluna mahtavin ilo oli lasten ilo. Ne ilmeet ja onnen huokaukset olivat kyllä parasta joulun antia. Se riemu oli aitoa ja niin käsinkosketeltavaa, kun lahjakääröistä paljastui paljon toivottuja lahjoja ja ihania yllätyksiä!  Täytyy kyllä myöntää, että itsekin olin ollut ilmeisen kiltti, kun pukki toi minulle niin kivan paketin.
Joulun pääroolia meillä esittivät perhe, ihanat ystävät sekä ruoka... 

Vuosi 2013 piti sisällään paljon ihanuutta ja mukavia juttuja, toki matkaan mahtui myös surua ja pettemystäkin. Kun mietin mennyttä vuotta niin muutamia kohokohtia tulee mieleeni mm. onnistuneet ulkomaan reissut keväällä, toinen koko perheen kanssa Turkkiin ja Lontoon reissu kahdestaan mieheni kanssa. Tietysti myös kesä oli mahtava sekä Helsingin reissu ystävien kanssa. 

Syksyllä mielen päällä oli hoitovapaalta työelämään siirtyminen ja hoidon alkaminen juniorilla. Tästä muutoksesta selvittiinkin kunnialla ja odotettua paremmin. Siitä alkoikin uudenlainen elämän rytmi meidän perheessä kiireineen ja aikatauluineen. Loppu syksy menikin remontin keskellä, ja nyt saamme nauttia remontin lopputuloksesta, uudesta keittiöstä!

Pidetään huolta toisistamme sekä itsestämme myös tänäkin vuonna, muistetaan vaalia tärkeimpiä ja ottaa rennosti! 

Toivon teille onnen täyteistä Uutta Vuotta 2014!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa Uutta Vuotta Teille Miia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Paula, ja iso kiitos viimeisestä <3

   Poista
 2. Oi, sä pääset Dubaihin! Mekin mietiskeltiin jo ens syksyn matkoja ja Dubai kävi mielessä. Täytyy sit kysellä sulta matkakokemuksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubaita voin kyllä suositella, kaikki toimii niin hyvin! Tässä vielä pähkäillään toista hotellia lomalle, eka on jo varattu. Odotan jo niin innolla!!

   Poista
 3. Oi mitä herkkuja. Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, herkut oli kyllä erittäin mieluisia, ja kyllä tulikin tankattua oikein kunnolla... Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3