sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pehmeitä tunnelmia sunnuntailta

Ihanaa, vihdoin saapui talvi ja lumi, alkoikin jo tuo jatkuva pimeys ja sade kyllästyttämään... Hyvään saumaan tuli tehtyä kiva alelöytö Sokokselta. Ulos tuli pakkanen ja meille uusi lämmin ja pehmoinen torkkuhuopa. Huopa on Housen valikoimasta ja materiaali on todellakin pehmeää: mohairia, merinovillaa ja puuvilla sekä akryylia, ihanuus löytyi aletarralla -50%, joten eihän siinä muu auttanut kuin mennä kassan kautta kotiin... 
Näin talvella lämpöä ja pehmeyttä olohuoneen nahkasohvalle tuovat lampaantaljat sekä neulotut tyynyt. Tänään innostuin kampaamaan toisen taljan "takut" auki (toinen on vielä kampauksessa). Aikamoinen ero tulikin, talja on paljon pehmeämpi ja pörröisempi nyt. Alla olevasta kuvasta erottaakin hyvin tuon harjatun taljan.

Tuosta sohvan nurkasta vielä; haluaisin kovasti jonkinlaisen lampun, ehkäpä jalkalampun, tuohon sohvan nurkkaan lukuvaloksi. Itselläni ei vielä ole siihen mitään ideaa, mutta olisiko kenties sinulla ehdottaa jotain?
Lisää pehmeyttä löytyy myöskin puikoilta, vihdoinkin sain työn alle tuon ihanan värisen langan. Se on kyllä kumma, että aina kun aloitan uuden neuleprojektin, joudun sen aloittamaan ja purkamaan ja taas aloittamaan ja purkamaan, ties kuinka monta kertaa ennen kuin työ alkaa vaikuttamaan siltä miltä pitäisikin. Jospa tämä alku olisi sitten se viimeinen...

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja pehmeää viikon alkua!

10 kommenttia:

 1. Oi varmasti ihanan pehmeä! Kylminä pakkasiltoina voi sen sisälle kääriytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan pehmeä ja lämmin, ja värikin just mun :)

   Poista
 2. Ihana torkkupeitto! Näyttää niin kutsuvalta teidän sohva. Mitäs neulot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana :) Kyllä tuossa ihan mielellään vaikka neuloo ja siksi se lamppu olisikin ajankohtainen hankinta... Tuosta olisi tarkoitus tulla pipo, katsotaan nyt miten lähtee menemään, vai pitääkö taas purkaa :)

   Poista
 3. Kaunis huopa, ja ihanat ovat myös nuo valkoiset tyynyt :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marianne! Huopa on kyllä ihana, onneksi sattui kohdalleni Sokkarilla. Tyynyt ovat kyllä kivan talviset, onneksi tuli ne tehtyä silloin, vaikka aikamoinen homma niissä olikin!

  VastaaPoista
 5. Onpas ihanan utuiset ja houkuttelevat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina! Tuo uusi huopa on niin pehmeä ja houkuttelee kyllä sohvalle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3