lauantai 24. elokuuta 2013

Arjen luksusta...

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita!

Arjen luksus, onko se jotain käsinkosketeltavaa, vai onko se jotain tekemistä tai sittenkin jokin ihana hetki? Miten se maaritellään? Jokaisella on varmaan hieman erilainen käsite siitä, mitä arjen luksus on; toisille se tarkoittaa omaa hetkeä kampaajalla tai hyvän kirjan lukemista omalla sohvalla, kun taas toiselle se on puhtaiden lakanoiden tuoksu tai takkatulen rätinä. 
Meille arjen luksusta oli eilen ravintolaruokaa aikuisten kesken, ihan rauhassa syöden. Kyllä vain, niinkin arkinen asia :) Jostain syystä ne kerrat ovat vain jääneet vähemmälle, kun ihan kahden kesken lähdemme ravintolaan syömään. Toisaalta, jos se tapahtuisi joka viikko, niin eihän se enää olisi arjen luksusta... Tämä vaan näin yllättäin ajateltuna kuulostaa niin hassulta, että ravintolassa syömisestä on tullut meille "luksusta" :)

Mikä on sinulle arjen luksusta?

5 kommenttia:

 1. Oikein hyvää "arjen luksusta" teillä eilinen :) Meillä tänään arjen luksusta pitkästä aikaa siskoni kanssa tehty Ikea-retki tyttöporukalla (pikkuneiti myös mukana). Sen jälkeen ravintolakäynti Fransmannissa eli arjen luksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Välillä vähän "luksusta"...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Välillä on kiva mennä valmiiseen pöytään. Pieni hemmottelu piristää arkea mukavasti:)Namm. Mikä jälkkäri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, luksusta on päästä valmiiseen pöytään :) Jälkkäri oli kyllä niin hyvää, juustokakkua ja sitruunasorbettia, nam!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3