perjantai 2. elokuuta 2013

Päivän asu

Tässä olisi (koruton) asuni alkuviikolta, pilviseltä päivältä. Punaiset housut ovat olleet kovassa käytössä, joten hankinta oli onnistunut :) Iltapäivällä tosin lisäsin päälle mustan rennon bleiserin ja jalkaan sai vaihtaa Hunterit... (Suomen kesä)

Päälläni on Karssenin kollari, joka on ollut viime aikoina paljon esillä blogeissa. Minulla kävi hyvä tuuri, kun löysin paidan viime vuonna huuto.netistä uutena. Silloin jo paita oli kaikista verkkokaupoista loppuunmyyty.
 Jalassa on uutukaiset Ugg Australian Fluffiet, jotka jo Facebookissa vilahtivatkin. Ne ovat niin ihanan pehmeät jalassa, ja tuo väri on <3 
Tilasin ne Campadrelta, ja onneksi kokovalinta osui tällä kertaa oikeaan. Yhdet vastaavat jouduin alkukesästä palauttamaan väärän kokovalintani vuoksi...
Ilmottaudun kyllä jonkin sortin Ugg faniksi, talvella en muilla kengillä kävelisikään. Ihanaa kun nyt voi kesälläkin sujauttaa Uggit jalkaan :)

Asu
Paita - Zoe Karssen
Housut - Dr Denim
Kengät - Ugg Australia
Laukku - LV
Kello - MK

Viikonloppuja!

2 kommenttia:

  1. Olen kokeillut juuri tuollaisia Uggeja viime keväänä. Ne olivat niin houkuttelevat, mutta jäivät kuitenkin sitten ostamatta. Aivan söpöt läpsyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ne on kyllä söpöt ja pehmeät! Sain nuo tilattua Campadrelta hieman edullisemmin, niin ei tarvinnut edes miettiä.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3