keskiviikko 28. elokuuta 2013

Matkakuumeilua!

Onneksi olen todella harvoin kipeänä, mutta matkakuume tuntuu vaivaavan kroonisesti. Kesällä kuume yleensä hieman hellittää, mutta heti syksyn tullen huomaan oireita taas... Ja mitä pidemmälle syksyä mennään oireet sen kuin pahenevat. Pimeys ja kylmyys pahentavat oireita huomattavasti...

Näin töiden alkaessa, ei lomasta tarvitse ihan heti haaveilla, joten poden oireista vielä pitkään. Päätin kuitenkin hieman fiilistellä ja kävin läpi meidän vanhoja matkakuvia. Kylläpä tulikin mukavia muistoja mieleen :) Ajattelin jakaa teillekin muutaman maisemakuvan parilta reissulta vuosien takaa.

Maailmassa on niin monta mielenkiintoista ja kaunista paikkaa, jonne haluaisin matkustaa. Muutama kohde on ollut haavelistalla jo vuosia, kuten Kroatia, New York ja Santorini... Ja tietysti monta muuta! Ei auta kuin jatkaa haaveilua ja jäädä odottelemaan seuraavaa lomaa...

Minne sinä haluaisit matkustaa?

7 kommenttia:

 1. Missä päin Thaimaata ootte ollu? Ite oon menossa joulukuussa Koh Lantalle, ni ois kiva kuulla kokemuksia/ vinkkejä Thaimaasta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvä valinta :) Juurikin siellä olemme olleet, tosin siitä on jo aikaa. Oikein ihana ja taianomainen paikka, tykkäsin todella! Kannattaa ottaa mopo ja ajaa saari ympäri. Kanattaa myös ehdottomasti käydä sellaisessa luolassa, en muista nimeä, mutta oli todella vaikuttava! Myös läheisillä saarilla kannattaa käydä, mahtavia snorklaus paikkoja on lähellä. Ihanaa ja nautinnollista lomaa!

   Poista
 2. Ihania "kaukomatka"- kuvia <3 Olisipa ihanaa päästä pitkästä aikaa oikein valkoisen hiekan ja turkoosin veden äärelle...
  No ehkä se Lissabon ja Portugali tuo pientä helpotusta omaan matkakuumeiluun :) Puolitoista viikkoa aikaa reissuun... Ehkä työkuviot antaa teilläkin talvella myöten jotain kivaa reissua varten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi ja puoli viikkoa siis vielä... Neidin synttäritkin vielä 14.9. La :)

   Poista
  2. Niinpä täälläkin kauhea kaukokaipuu... Ihanaa kun pääsette reissuun lomailemaan <3 Nopeasti menee pari viikkoa! Laitetaanpa tuo päivämäärä kalenteriin :)

   Poista
 3. Haluaisin vaikka ja minne, mutta toisaalta IHAN MINNE VAAN ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama :) Voisin lähteä ihan minne vaan... Nuo muutamat kohteet on ollut haaveissa jo vuosia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3