lauantai 17. elokuuta 2013

Suosikki tuotteita...

Ajattelin kertoa teille muutaman suosikkituotteen päivittäisestä/viikottaisesta ihonhoidostani. Olen melko "fanaattinen" sen suhteen, että en ikinä nuku meikit kasvoillani, vaan pesen kasvoni joka ilta perusteellisesti. 

Olen luottanut jo vuosia Dermalogican tuotteisiin. Toki aika ajoin muitakin merkkejä on ollut käytössä, mutta pääsääntöisesti aina jotain ko. merkiltä löytyy minun kylppärinkaapista. 
Aivan paras putsari, mitä olen käyttänyt, on Dermalogican Special cleansing gel. Voin suositella tuotetta lämpimästi kaikille! Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa kasvot todella hyvin. Eron huomaa kasvovettä käytettäessä, pumpuliin ei jää ihosta epäpuhtauksia. Ja mikä tuotteessa on vielä parasta, kasvot eivät jää yhtään kireän tuntuiseksi, vaan ovat todella raikkaat ja puhtaat! Puhdistusgeeli on todella riittoisaa, erittäin pieni määrä riittää kasvojen puhdistukseen. Pumppupullo on myös kätevä!
Kasvojen puhdistus rutiineihini kuuluu myös kuorinta pari kertaa viikossa. Kuorinnan teen daily microfoliantilla. Jauhemainen mikrokuorinta on todella hellävarainen ja kirkastaa ihoa! Tämä tuote on ollut minulla käytössä jo vuosia ja hyväksi havaittu :)  Toinen hyväksi kokemani kuorinta on merkin voidemainen Gentle Cream Exfoliant, joka on myös hellävarainen ja varsinkin hyvä pintakuivalle iholle . 

Nyt kun syksy/talvi saapuu ja ilmat viilenevät, tarvitsee iho enemmän kosteutusta. Talviaikaan ihoni on kuiva, silloin käytän päivävoiteen lisäksi myös tehokosteuttajaa (skin hydrating booster) aina tarpeen mukaan. 

Mitkä ovat sinun suosikkituotteita kasvojen hoidossa? 

2 kommenttia:

 1. Käytän itse kans Dermalogicaa ja täysin samoja tuotteita :) Ovat ihan parhaita!

  Terkkuja!

  www.beautifulmindbymarta.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Nää on kyllä ihan huipputuotteita, eron huomaa niin selvästi kun välillä käyttää jotain muuta.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3