keskiviikko 7. elokuuta 2013

Outfit 06082013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös koululaisten pitkä kesäloma. Viimeisiä päiviä lomasta viedään, enne kun taas arkinen aherrus koulun ja harrastusten parissa alkaa. Eilen touhuttiinkin kivoja juttuja koululaisen kanssa, kävimme valikoimassa uuden koulurepun, syötiin lounasta mäkkärissä, uitiin ja vielä illalla menimme leffaan :)
 Päivän asuksi kaapista valikoitui Vilan persikan värinen toppi sekä Vero Modan luonnonvalkoinen neuletakki vanhojen H&M:n shortsien kaveriksi. Itse asiassa tuo Vilan toppikin on jo monta vuotta vanha, mutta vielä hyvässä kunnossa. Olen joskus tainnut mainitakin, että pidän paljon Vilan perustopeista, niissä hinta ja laatu ovat hyvin kohdallaan ja materiaali ihanan pehmeää.
Shortseista puheen olleen; TÄÄLLÄ mietiskelin beigejen shortsien ostamista, eipä niitä vieläkään kaapistani löydy... Sopivia yksilöitä ei kohdalleni ole osunut, enkä niitä oikestaan ole nettikaupoistakaan varta vasten etsiskellyt. Voi hyvinkin olla, että niiden ostaminen siirtyykin ensi kesään.
 Päivän asu
Shortsit - H&M
Toppi - Vila
Neule - Vero Moda
Kengät - Ugg Australia
Rannekorut - Primark
Korvakorut - Vero Moda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3