lauantai 10. elokuuta 2013

Mammut + Lack

Tässä olisi muutama kuva meidän lasitetulta terassiltamme. Kuvat napsin jo alkuviikosta, kun vielä paistoi aurinko... 
 Viime kesänä terassi oli vielä ilman pöytää, tänä kesänä ratkaisimme asian todella edullisesti. Ostimme Ikeasta muutaman mustan Lack-pöydän ja niiden kaveriksi lapsille muutaman Mammut-tuolin.
 Värivalinta oli helppo tähän tilaan, saatavilla olevista värivaihtoehdoista. Jokseenkaan en terassille osannut valita mitään räväkkää väriä, vaan halusin pitää värimaailman selkeänä musta-valko-harmaana.

 Mammut-tuolit ja Lack-pöytä sopivatkin erinomaisesti yhteen ja ovat oikein omiaan lasten käyttöön. Korkeus on molemmissa juuri sopiva! Tätä yhdistelmää voisi harkita myös lastenhuoneeseen.
Mammutit ja Lakcit ovat todella kevyitä, joten niitä on helppo siirrellä paikasta toiseen tarpeen mukaan. Vuosi sitten keväällä ostimme terassille polyrottinkisohvan rahilla. Sohvan kaikki osat ovat omia yksiköitään, joten kokonaisuutta voi helposti muokata. Tosin tila on melko rajallinen...
Keväällä istutin ruukkuun puksipuun (kts. täältä), mutta puutteellisen hoidon ja kastelun vuoksi puksi kuivui ja kellastui... Tilalle istutin suuren valkoisen pallokrysanteemin. Saapa nähdä kuinka pitkälle syksyyn sen kanssa päästään :)

6 kommenttia:

 1. Todella tyylikästä! Kivasti mahtuu jopa sohvakin sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Juu tuo tila on melko hankala, tuo sohva oli kyllä hyvä löytö, monet sohvaryhmät olivat aivan liian isoja tai liian sitten pieniä...

   Poista
 2. Hiukan täytyy kyllä kehaista nyt, todella hyvännäköinen parveke. Sielä kelpaa istuskella pitkälle syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ansku! Totta, siellä kyllä viihtyy hyvin ja on vähän kuin olohuoneen jatke :) Syksyllä lisää kynttilöitä ja lämpöinen torkkupeitto, niin kyllä kelpaa tunnelmoida :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3