torstai 1. elokuuta 2013

Ikuisuus projekti...

...Skappel...
Aloitin keväällä innossani neulomaan itselleni Skappel-neuletta, mutta vieläkään se ei ole valmis. Inspiraation paidan tekemiseen sain Kalastajan Vaimon blogista.
Takaosa ja etuosa ovat jo valmiita ja puolet ensimmäisestä hihasta. Mihin se neulontainnostus aina näin kesäisin katoaakaan? Sama oli vuosi sitten, neuloin hullun lailla koko talven ja kevään, mutta kesän tullen inspiraatio vain lopahti.
Meinaan kyllä viedä tämän projektin kunnialla loppuun asti, vaikka mikä olisi! Jonossa olisi monta kivaa juttua, mitä haluaisin neuloa, joten todella toivon, että neulontainspiraation ei loppuisi kokonaan.
Päätin neuloa Skappelin itselleni hieman pienempänä versiona. Löysin Pikku pikku-blogista osviittaa silmukkamääristä pienemmän skappeliin tekemiseen. Laitan sitten kuvia valmiista paidasta kunhan se jonain kauniina päivänä valmistuu :)
Eikös ole muuten mahtavia liljoja meillä maljakossa? Oksa on saatu mummin kukkapenkistä. Näitä haluan myös meidän pihaan... 

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta tuo valkoinen neulos. Mun pitäisi ottaa puikoille sama työ tuota pikaa: valkoiset langat on jo ostettu kesäkuun Tallinnan reissulta Karnaluksista. Pikkusisko täyttää syksyllä 30 ja pyysi omaa Skappelia lahjaksi, optimistina taisin luvata, että lokakuussa on valmista... Tosin neulontainspiskin tuli sopivasti takaisin kesän jäljiltä samalla hetkellä kun Novita-klubin uusin lehti tipahti postiluukusta. Tsemppiä loppuun, hihat ovat onneksi aika nopeasti valmiit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuon paidan neuloisi suht nopeastikin, kun vain tekisi :) Mä haluaisin myös harmaana skappelin, niin kuin sinulla... Oonkin joskus kuullut tuosta Tallinnan Karnaluksista, olisi kiva joskus käydä siellä. Tsempit myös sinne projektiin :)

   Poista
 2. Voi miten ihana pehmoinen ja rento neule. Kiva nähdä kuvat, kun se valmistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee kiva! Juu, laittelen sit kuvia valmiista, joskus tulevaisuudessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3